Optimistická?
Plavu proti proudu davu,
vztyčenou mám hrdě hlavu,
v ní pouze myšlenky zrádné,
že je mi to houby platné.
Ač snažím se být optimistou,
jednu věc mám téměř jistou,
že, ať už udělám cokoli,
život mě rozdrtí v soukolí.
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (0)