Báseň do školy
Anotace: ...musela být vázaná...nic mě nenapadalo...takže protestní...
Přeskočit přes potok,
to by šlo lehce,
ať blázen nebo cvok
domů se nechce...
Vymyslet rýmů pár
do notesu tady,
první pád, singulár
mít svoje vnady.
Napíšu básničku
tak jak si přejete,
zavážu tkaničku,
víno je rozlité,
se slovy kupředu
báseň se zmítá
"Co bude k obědu?"
súsedka sa pítá...
Básničku do školy
napíšu kratičkou,
domácí úkoly
zavážu tkaničkou...
Přečteno 3578x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Kapka
Komentáře (0)