Jak už jsem říkal, nic není dokonalé, a na bodování mi nezáleží, záleží mi na lidech a jejich reakcích, a co si z toho, po přečtení, odnesou...
12.10.2005 17:15:00 | D.Angel
taky souhlasím s milou taničkou...trošku krkollomné ale myšlenka super ;)
12.10.2005 08:15:00 | sköld
Jako anarchista seky přehlédnu a dám stovku za myšlenku. (((= Přečtu si toho od tebe určitě víc. (= Měj se. Čest (=
11.10.2005 21:04:00 | Ahimsa
Díky, opravdu mi nezáleží na tom bodování, i kdybys nedala nic. ale komentáře čtu rád. A že tam jsou seky, hh, hold nic není dokonalé :-)
11.10.2005 18:31:00 | D.Angel