1997
Svět sotva znala
očka svá malá
bezvýznamně kulila
ráda se k mámě tulila.
Hračky pod postelí
spát by chvíli chtěly
-však neměly klidu-
ráda si hrála
na místě nepostála.
Jak svět byl krásný
barvami hrál...
Kam poděl se
dětský ráj?
Přečteno 328x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, dream in emptiness, Němá, prostěholka, enigman, WAYWARD, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)