Anotace: Někdy se těžko smířit s prohrou, zvlášť pro někoho, kdo byl zvyklý jen vítězit
Někdy je dobré v něčem prohrát, člověka to vrátí na zem a do reality... i když v lásce prohra bolí jinak a víc...
06.03.2009 09:06:00 | labuť
Vždycky, když si tady pročítám ty básně o lásce, říkám, si, jak moc jsme všichni stejní, jak to všichni prožíváme podobně... Moc hezky vyjádřeno :-)
05.03.2009 23:26:00 | Bardot