Krásná neznámá
Na lože své uléhá,
mdlému spánku podléhá,
neb tápe v říši snů,
kde uplyne spousta dnů
než probudí se k ránu,
ať otevře tu bránu,
kam pro jistotu utíká
a hledá svého zbojníka..
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Pelican, Holis, Kett, Nergal, Kapka, Isobel
Komentáře (4)
Komentujících (4)