bílý plášť
Berou a píchají,
žijou a dýchají.
A kdo?
ti v bílým plášti,
jsou tak trochu zvláštní.
Měří a odebírají,
běží a zas dýchají.
Osoba zlá na pohled zdá se,
zrcadlo touží po nadměrné kráse.
Úsměv povídá to bolet nebude,
oči nás klamou.
A teď si kladu otázku tu samou,
kdo,že je v tom bílým plášti
a v tváři ani trochu zášti.
Přemýšlím a usínám,
dostala jsem prášek,
byl kulatý jak hrášek ..
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Kapka, zlomeny srdce, Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)