v krase žít
Tančíš s rukama nad hlavou
patří ti svět
brouzdáš se slávou
vidíš jen květ
s tělem svým lhostejností
zastavuješ srdce
v malé nevědomosti
jen prudce
zastavuješ dech
s odlesky střech
rozmění tvé tělo
na kousky radosti
co rozdat se chtělo
všechno si vzít
v krase žít
Přečteno 276x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ziriant, Holis, Juraj Hrom, lucajda89, enigman, 5thelement, Kapka, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)