Ranní kázání
Anotace: koloběh života alkoholika
Ranní kázání
Ráno když vstaneš
Už mě nutíš
Přiznat všem
Kolik jsem včera vypil?!
Sladké probuzení,
To není!
Když ptáš se,
Rum ještě voní!
Máry na mne jdou
Až k nebesům ti spílám
Proč ptáš se teď?
Když kafe snídám!
Do ulic spěchám
S otázkou na rtech
Kolik musím vypít?
Abych tě nadech(nadchnul)
Vysvobozením je,
Opouštím domov!
Abych se vrátil
Zase namol….
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Marfuša, 5thelement, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)