Naděje
*
Kde končí
To pnutí
Zoufalých rán
A konec
Snad jen
Ospale zívá
Vracíš se mi
Věčně
Nečekán
Pod okny splín
Šedou píseň
Zpívá
*
Světýlko v tunelu
Na konci zabliká
Jestli se otočíš
Navždy ti zmizí
Naděje naposled
Ze všeho zaniká
Naděje tvoje je
Už nechce být cizí
*
Přečteno 434x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, katerina.johana, Jaromila, Ovádko, Holis, Tacca, prostěholka, kikis, Jana M., jita.1965, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)