sourozenci...
Bratříček cit a láska sestřička
světem se toulají
tu roste keř neb vypučí větvička
zde s humbukem tu potají
mívají na výběr
předem nikdo neví
jaký jejich směr
kde příště se zjeví
obranou marně se trápíš
a zda-li vlastně toužíš po ní
vždyť v citu ráda se ztrácíš
s láskou dáváš srdce na dlani
sourozenci smyslu života
budiž srdečně všude vítáni
pro nás nejhorší je samota
v opuštění pak zemřít sami
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: urcite.me.neznas, tynunka86, Lorraine, hanele m., strašidýlko-střapatý
Komentáře (3)
Komentujících (1)