Střípky štěstí
Anotace: poslední pro jirku. jen matná vzpomínka při úklidu krabic a krabiček v mé hlavě.
Jen matné vzpomínky
jak střípky štěstí.
Omleté kamínky
tam na rozcestí.
Mrazivé noci,
souhvězdí hvězd.
Ti žlutí mloci
chtěli nás vést.
A slimák v botě,
když bloudíš rosou.
Den pohltil tě,
minulostí svou.
.
A proto stále
ve vzpomínkách bloudím
A hledám štěstí,
na jiných ho loudím.
Chci žít jedno
krásné léto navždy.
Přečteno 457x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Psavec, Nergal, Romana Šamanka Ladyloba, JA.RO., enigman, Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)