Písnička o tramvajích
Anotace: Básnička spíše pro menší děti
Jiří Žáček
Písnička o tramvajích
Do našich srdcí jako do tramvají
nastoupí lidé a zas vysedají.
Přesednou mlčky na opačnou trasu
do jiných čtvrtí, do jiného času.
A než jim stačíš říci aspoň sbohem,
zmizí ti navždy za nejbližším rohem.
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)