objevitelská...
jedné borůvkové noci
povstala jsi
z Kolumbova vejce
krásou probuzena...
pod křídly vážky
v šatech
na motivy z divočiny
inspirace domorodce
obklopená vůní konopí
tlumená
namíchaným světlem mandarinek
s černým rybízem
jsi mě globálně oteplila
a zamrzlé pláně projarnila...
tvé smaragdové drahokamy
v citrónových tůních
s granátovým švihem pohledu
prolomily mé bezpečností zóny
lehkostí kolibříka v letu...
zasažen
přímo na komoru
pomalován
vábivou předzvěstí slastí
tvých dlaní
zrychleně dýchám....
na co ještě čekám?
v okamžiku
velkého třesku
mizím odstředivou silou
do krajin blaženosti
v naruči
se svou objevitelkou...
Přečteno 330x
Tipy 42
Poslední tipující: Jiparo, Holis, Kapka, sophia92, prostěholka, Triffid Kolbe, spare, poustevník Jirka, Mbonita, Churry, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)