Dnešek
Anotace: a co příjde zítra je ve hvězdách
Dnes vidí každý do každého
jen bojí se nahlédnout do nitra svého
jak do zrcadla kouzelného
kdy jindy než teď
Můžem myšlenky lidem číst
závisti drobky ze stolu smíst
jsme průhlední až do hloubi nitra
jak opojný jed
nevíme kdy čeká na nás břitva
na čele nápis velkým písmem
svítí nám jak barevný displej
tak zítra zas
Přečteno 324x
Tipy 18
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, isisleo, Štěpina G, labuť, Markéta Hl., Severka, Psavec, Norma, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)