Toníkovi...
Anotace: (6.3.2009) narodil se mi bratranec :-*(*4.3.2009)
S usměvem ve tváři
s radostí v srdíčku
hvězdička zazáří
na našem nebíčku.
Toníček je na světě
já jsem štěstím bez sebe.
Blahopřání jde k tetě
a strýčkovi, za Tebe.
Ať Tvůj život snadný a lehký
jako Tvůj porod je,
pohled na Tebe, křehký,
nikdo již neskryje.
Vykroč do života správně...:-)
Tvá Sestřenice
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Kapka, BARBYE, zlomeny srdce
Komentáře (2)
Komentujících (2)