Přání
Anotace: Takové romantické představy o štěstí...
Chtěla bych projít s tebou kousek světa,
mít svoje místa, na ně se vracet,
jít vstříc slunci a za zády města,
nové nacházet a staré ztrácet.
Chtěla bych s tebou jít někam pěšky,
když ujel by nám půlnoční vlak,
dívat se na hvězdy a vidět malé ježky,
po ránu u cesty chrpy a vlčí mák.
Chtěla bych s tebou usínat v trávě
a probouzet se ranní rosou,
v bláhové představě uvěřit zprávě,
že všechno je fér, i smrtka s kosou.
Já vím, že jsi snílek a rozumíš si s deštěm,
tak já mu o svých přáních povím,
aby ti po kapkách vyprávěl, až půjdeš městem,
kam máš jít a s kým, za dobrodružstvím novým.
Přečteno 554x
Tipy 14
Poslední tipující: Kubino 2, Holis, Kallkaa, enigman, labuť, Psavec, ota.pé, Květka Š., Tacca, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)