30 let po devítce
Třicet let po devítce
v restauraci Na vyhlídce
budeme mít setkání.
To alkoholovým problémem zavání.
Já těším se na moc hezkých spolužaček
bude mě to stát 250 kaček
oslava to bude skvělá
doufám, že se třída sejde celá.
A taky, že se tam moc neožeru
vždyť mám doma přece dceru
tak nechci jí dělat ostudu
to musel bych se zavřít do sudu.
Pak nevylez bych celý den
a svědomí své zpytoval jen.
Tak ať se to pěkně vydaří
a zbyde úsměv na tváři.
Přečteno 398x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, jita.1965, WAYWARD, Holis, Kapka, nejsembásník, Mbonita, kikis, labuť, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)