Napadá mne sportem ku invaliditě, ale to Tě jenom škádlím.Sport je úžasná zábava!Fascinuje mne, že tohle téma může být předmětem básně!
Super!Klobouk dolů!
20.04.2009 17:45:00 | Indigo
tvoje diela ma bavia, lebo sú napísané na veľmi zaujímavé témy...a táto tiež:-)
07.03.2009 14:45:00 | Mišiačik
Ne, nehodí ho do koše ... zvednu ten lístek a budu zalévat až do úplného zotavení :) ...
07.03.2009 09:07:00 | toužím.jít.dál