Anotace: Slíbil jsem kámošce, že jí napíšu básničku a protože mně trošičku naštvala, tak jsem jí napsal, že si ji odnese ďáblík...
to píšeš vždy takhle když tě někdo naštve?wau:) krasně napsáno, musím klanět se, vskutku překrásné...super a krev, růže..jejda to mi zvedlo sakryš náladu:))diky.
01.12.2005 11:54:00 | Inies
Myslím, že takovýchto reakcí obdržíš spoustu a budu se opakovat- tvá básen je krásná, nádherná a jiná než všechny ostatní.Je tak okouzlující, že mi připadne jako nádherná vonavá květinka na smetišti.
01.11.2005 12:23:00 | Káňátko