Zapal mi
Vetsinou když si sednu tak
se mi spusti sople,
Jsem jak zavodnik který vyjebe i toho
soupere který je na konci.
vím to protoze často stavam na tribune
a olizuju si horní ret.
Můj známý chce vydrtit muj obličej,
Chce me videt jako trofej
Znam jeho jednu stranu
Je podobný mý lampičce
Vypnu zapnu, stačí
Přečteno 449x
Tipy 7
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, zenge
Komentáře (5)
Komentujících (5)