Amálka
Anotace: K nápadu na námět této básničky: Láska ke psům mě přivedla Frýda , a proto jí, a mým dvoum pejskům tuto básničku věnuji;o)
K nápadu na námět této básničky: Láska ke psům mě přivedla Frýda , a proto jí, a mým dvoum pejskům tuto básničku věnuji;o)
Doma máme zvířátko,
a je celé hnědé.
Když zavolám: "Amálko!",
hned ke mě přiběhne.
Je to moje potěšení,
je to moje štěstíčko!
Je to přítel, můj jediný,
i když zlobí-maličko...
Je to přítel do deště,
je to přítel nejlepší.
A když jdeme po té cestě,
vzpomenem si, na to nejhezčí!
Že jsme pořád spolu,
a že se máme rády!
Potom jdem pomalu,
a vymýšlíme velké plány!
Nikdy na sebe nazapomeneme,
vždyť my jsme ta skvělá dvojice!
Nikdy se od sebe neodtrhneme,
vždyť my, se máme rády velice!
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)