Pod křídly umění krásy
°
°
°
.
..
...
na křídlech motýlích objevovat
nepoznané nástrahy všedních dní
bez povšimnutí rizika - bezhlavě
splynout s tmou, vířit vzduchem naději
na lepší zítřky barevnější
o pár křídel jednoho motýla
barevné mapy, abstraktní dotyky
pohled co zaštítí, křídly nás ochrání
od zlých věcí, nástrah a zklamání
tak vyslyšte jeho volání
o věčné žití!
nepobral krásy, proto musím jej znát
proniknout do nitra...
objevit umění
duše
a milovat
/nevyslyšeno/
tak pojďte jej "alespoň" obdivovat
než se nám zakuklí!
*z palety Da Vinciho*
...Ooo, krásná jeho duše...
...
..
.
°
°
°
Přečteno 288x
Tipy 11
Poslední tipující: Lenullinka, Psavec, Mbonita, Petbab, strašidýlko-střapatý, fuu, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)