Večeře v trní
Pobledlí krásou v zemdleném
objetí trní pod bledým nebem
nehmotné okamžiky před večerem
vynucené ticho...
skřípe úsměv osvobození
kraj vadne... pohlazení soumraku
vítr - nachová smrt v lístcích okvětních
a prach
Vše - samota prapůvodní bolesti trvání
mrazivý půvab pravdy v napjatých tvářích.
Nechci se na nic ptát -
okamžik bez touhy...
tonutí v proudech přítomného.
Něž půjdu spát přethám ty temné struny.
Přečteno 296x
Tipy 10
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Rolnička, Ctěný pán, kikis, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)