pláče ciel
Anotace: hm.. nojo, tyjo viď...
ještě dnes
pořád tentýž den
/ne, neumím kreslit labutě na nábřeží
žárovka chrčí, na parapetu se střádá prach/
úděly nelehké
vyčkávají
připraveny na povel
až začnou tančit
páni de Rouge ville
a ciel přestane plakat
napořád
pak na zapomenutým nádraží
objeví dopis ušmudlaný smutkem a tíhou cest
pošlou ho dál, na východ, směr hranice
ale nebudou číst, ne...
přestaly platit
zákony
o lidské gravitaci
teď volno, volnoprostor čeká
/mě ale na krk
provazy z modré oceli dali
napořád/
tak vzdálená, vzdálená je láska
pláče ciel
dokud nezačnou tančit
ti z Rouge ville...
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: adida, enigman, WAYWARD, fuu, Kapka
Komentáře (0)