Milane, tohle už není to popisování krás v krajině, jde do hloubky, úplně jsi mne překvapil...
13.10.2005 23:06:00 | Krtica
I já zase po dlouhé době hledám to své světýlko ve tmě. Někdy se daří tak, že štěstím ani nedýchám, pak se ale začne vše hroutit a člověk pozná, jak moc je na některé věci sám. Ale snad už je má cestička zase namířena ke slibným zítřkům:o)
12.10.2005 12:42:00 | Sunny
To já se necítím zbytečný a bezcenný, tojen občas mě popapdne blbá nálada :o)
12.10.2005 10:35:00 | WWW
Ach,jo,ty nálady,kdy se člověk cítí zbytečný a bezcenný,ale ty se tak cítíš zbytečně,jsi cenný a potřebný-moc.
12.10.2005 10:26:00 | Guču
Najít v sobě ten jasný svit...
každý by měl tou cestou jít... :o)
Krása...
12.10.2005 09:06:00 | Cecilka