Věřím a to je důležitý!
Anotace: Jenom nevím jestli to má ještě něco společnýho s básničkou..
VĚŘÍM v ten nejšťastnější konec
VĚŘÍM že zmůžem všechno
VĚŘÍM v osud a velkou lásku
VĚŘÍM ve svět bez hranic
a žiju V tolik nadějích
žiju V pohádce vesmíru
žiju V rovnosti všech
žiju V přesvědčení naprosté jednoduchosti
ŽIVOT můžu řídit
ŽIVOT můžu změnit od základu
ŽIVOT jsou moje šachy
ŽIVOT
a sto milionů pádů
VĚŘÍM V ŽIVOT
Nevěřím však, že to všechno přijde ke mně samo
A proto prý nejsem pták
ale letadlo
..kterÉ se k lítání muselo propracovat
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: PoeziGirl, Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)