Minulost se vrátila!
Anotace: Nějakým způsobem se mi vrátila minulost!
Minulost jsem si nechala vrátit,
ani jsem se nemusela snažit,
sama přišla,
a už neodešla.
Teďka vzpomínám,
co všechno za sebou mám,
není to místy příjemné vzpomínání,
na ty časy mého vyvádění.
Ne že by mi to žíly trhalo,
to co se stalo,
a však vzpomínat není nikdy dobré znamení,
to co bylo už totiž není.
nelituji - nepochybuji
ovšem jinak žiji!
Minulost zůstaň minulostí,
vítej budoucnosti:-)
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, losscar, labuť, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)