Malování
Anotace: ...pokorný návrat ke skupinám Gregorian, Era:)... *http://www.youtube.com/watch?v=UoINA5biICw*
Třeba se minuli
jen o pár vteřín,
a nestihli si říct,
co chtěli.
To je život,
zdálo by se,
chtělo by se
říct.
Já nesouhlasím
s pěti slovy
-nikdy jsem tě neměl rád-
protože ty máš...
...jen o tom nevíš. ///a to bolí///
A tak řekla jinému,
"Vybarvi mi svět."
A on popadl štětec.
Čmáral jí do srdce,
vyryl tam tužkou
"Já tě miluji."
S tím souhlasím.
Já jeho taky.
Přečteno 541x
Tipy 38
Poslední tipující: boruvka175, toužím.jít.dál, NikitaNikaT., Ariella13, BARBYE, Holis, maliska, Caracol, labuť, malý lachtánek, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)