Už to tam není
Anotace: jako kotě v koutě
Opustil si mě nečekaně,
udělal si tím ze mě vystrašené kotě,
které se samo všeho bálo,
a na nohy se postavit muselo!
Strachu v hlavě hodně,
zdálo se mu že je nadně,
litovat se odmítalo,
proto svému strachu se statečně postavilo.
Už žádné kotě v koutě zkrčené,
ale kočka rasy bojovné,
připravená rvát se s osudem,
a hlavně s lidským světem.
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Caracol, losscar, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)