Tánička ..třeba jako slzička nebo kytička či písnička i básnička...nojo Klimkovice snad budou znovu i Radonice...
12.10.2005 13:28:00 | Hančí
Tánička opravdu jako by tančila, když kráčela mezi námi:o)já jsem si ji hned zamilovala, protože z jejich očí lze vyčíst, kolik toho má za sebou a přesto se její duše neobrousila pod náporem těch dní. naopak, je to úžasná a milá básniřka:o)Moskvou křtěná:o)
12.10.2005 12:30:00 | Sunny
Krásná básenka, jako malovaná :o)
však tahle člověčinka je pro mne zvláštně "oblékaná"...
12.10.2005 11:47:00 | Cecilka
jo rozdávat..to ona umí!!
a druhé má moc ráda!!
kéž laskavost v ní nevyšumí!!
dobrotu veskz zvládá!!
12.10.2005 09:43:00 | šuměnka