Život je boj
Anotace: to je................
Sedím a cítím se sám,
přemýšlím a nevím kudy kam.
Neznám smysl svého života,
jediný co znám je samota.
Nesmím se bát jít dál,
abych byl štastnej a zase se smál.
Chci poznat životní krásy,
Zapomenout na tyhle zlí časy.
CHICO
Přečteno 408x
Tipy 5
Poslední tipující: Toužím, Seanko, René Vulkán
Komentáře (3)
Komentujících (3)