Začal jsem tě číst a nelituju času. Např.- tiše...v Jonášově břiše...tedy smysl naruby převrácený, mi přijde nápadité.
31.03.2009 22:10:00 | René Vulkán
Jonáše spolkla velryba aby ho zachránila a aby splnil své poslání..a pak že se zázraky nedějí :-) Když už se zdá všechno ztracené, připluje nějaká velryba...
09.03.2009 15:35:00 | Chancer