Poseta
Anotace: ...flitry tvé něhy.
Drcena střepy zrcadlení
objímána rozedněním
poseta flitry neobratné něhy
očištěna dobrou vůlí
kapka pokory na pravé dlani
na levé trpělivá tůň
za zády Moudrost
v aktovce smlouva
ve vlasech šedá
na nohách vratce rozkročena
nad zítřkem,
který neznám
vydávám se ti
bezhlavě i váhavě
plna sebe
bez sebe
Přečteno 365x
Tipy 25
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT., Holis, labuť, Severka, Mbonita, Psavec, Kubino 2, Tacca, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)