Co se neodmítá
Večery předjarní
stvořené ke snění,
ruce dvě složené do klína,
otázky
hlavou se honí až k zbláznění,
láska
že najednou usíná.
Upadá v zapomnění,
jen duše vzpomíná
na chvíle
roztoužení.
Snad noci
konejšivý plášť
a slůvek pár
jak balzám hojivý
spojili síly,
či snad každý zvlášť
duši tvé jas
zas vrátí na chvíli.
Ač ještě spíš,
v otázkách svítá.
Dobře už víš
co se neodmítá ...
Přečteno 349x
Tipy 35
Poslední tipující: střelkyně1, Paulín, Roger, Holis, NikitaNikaT., labuť, nrocinu Jednorožec, enigman, jedam, Zasr. romantik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)