Modlitba za srdce...
Anotace: Láska je hybnou silou světa, láska je věčná...a bolí... Přesto díky za ní...
Ach vládče všehomíra
nedopusť by hněv
ovládl mé srdce city teď zmámené
ať zná co jest míra
v šepot ať ztiší svůj řev
a použije chléb na obranu před kamenem.
Sílu svoji nechť věnuje
beze zbytku těm
na nichž mu záleží
těm jež opravdu miluje
každou vteřinu každičký den
kdy v pravidelném rytmu poběží.
Divný to osud
nachystán v svatyni života
když láskou je souží
jakoby nevědělo dosud
co jest pokora a dobrota
či po kom jen touží.
Přečteno 317x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Petbab, Psavec, Markéta Hl., hanele m., Tacca, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)