A život ubíhá
Anotace: Tohle bylo ve středu.
Včera bylo úterý
A dneska je středa
Pan domácí vypráví:
Na téma: ,,Proč je život věda''
Někdo krade květináče z chodby
A někdo se vyblil za výtah
A Novákovic synek půjde na práva
A někdo krade taky dopisy ze schránek
Je to marné - za oknem vane březnový vánek
...A život ubíhá
...A život ubíhá
Stále dál
Šel jsem spát o půl čtvrtý ráno
A bolela mě hlava
bledý měsíc plakal
V televizi ňáká repríza reprízy
a kdyby byla tak laskava...
A přestala mít pantem
Radši budu trávit večery s Dantem!
Božská komedie
Nechť společnicí mi je.
Dám si jogurt a párek
Až vstanu v poledne
Jak říkával pan Stárek:
,,Všecko je změní až vlas prošedne...''
Všecko bude jinačí - zcela hravě
A ve víně je pravda - ale co je v pravdě?
...A život ubíhá.
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)