Pastelky
Pastelky si tancuji po obraze.
Svoje dílo tvoří,
vedou je ruce mistra,
který jim cit dává.
Barvy se střídají,
červená, modrá, bílá, zelená.
Plátno tiše vyčkává co bude stvořeno
a hrdě pak ukazuje svoji tvář.
Chlubíce se ozdobným rámem
a dílem, co bylo pastelkami namalováno.
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: brooklyn, Kapka, fuu
Komentáře (1)
Komentujících (1)