Anotace: Minidílko XLII - počasí(že dílko je divné, přerušované?) Vysvětlení v komentáři.
Sbírka: Minidílka
trochu morbidní, ale pořád lepší umět se zasmát sám sobě, ať se už jedná o věci vážné či veselé, než se nesmát vůbec. Tak díky, že se můžem smát s tebou :-)
09.03.2009 23:02:00 | Norma
***
09.03.2009 00:19:00 | rybí prdy
Že dílko je divné, přerušované? Málo sevřené?
Nedivte se! Je jako já. Teď se přidaly ještě problémy
s prostatou. :-)
09.03.2009 00:15:00 | Zasr. romantik