Anotace: něco o psaní
Zaujal mně obsah i verš se mě moc líbí. Snesu různé druhy verše,ale k takovým veršům jak je tahle báseň mám vřelejší vztah.
I když je to zavádějící,protože k nějakému jinému textu by se takové rýmování nehodilo a sedne tam krásně třeba volný verš.
09.03.2009 18:55:00 | s.e.n
Krásně vyjádřené ... a zase mi tam vtupuje vůně těch hoblin lipových :-))
09.03.2009 16:44:00 | jita.1965
práce se slovy a odkrývání významů, určitě je tu analogie s tím řezbářem, pěkně napsáno
09.03.2009 16:16:00 | Markéta Hl.
ano básníci jsou svérázní řezbáři slov:-)
ale musím říci ..vůně dřeva je něco nádherného...
ST
09.03.2009 14:46:00 | Mbonita
..sedím..přemýšlím..jak pocity se vypíší..u některých dílek slovy říci nelze..:-))
09.03.2009 14:18:00 | Tacca