Století hlav
Anotace: a třeba to není zas tak úplně historie...
skřípaní kol
zlámané páky
židle, na kterých se nesedí...
potupný smích
soudci bez tváří
a vratké židle bez stolů
vzývaní lží
nechtěné pravdy
hlavy, které se nehodí...
pletený meč
zčernalou myslí
a tvrdé hlavy plné názorů
poslední hřích
studený vítr
kopec, který se proslaví...
neznámý kříž
spálená tráva
a malý kopec velkých snů
...
sto kroků od stromu k listí
sto roků nesmíš se ptát
nevidí stopy krmení boje
pořezán o hrany šedých hor
- Volání historie
sto kroků od stromu k mrakům
sto roků nesmíš se ptát
poletíš, křídla už jsou tvoje
pořezán o hrany šedých hor
- Prohnilá historie
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Kapka
Komentáře (0)