Anotace: někomu, kdo už nedejchá.někomu, kdo neměl víc než naději zůstat o chvilku dýl.někomu,kdo mě ještě dlouho bude bolet:-( omlouvám se všem, co věří v naději já už ne, alespoň teď.
Mně se chce brečet kvůli tomu chlapečkovi a úplně jsem zapomněla, co jsem chtěla napsat. Život je kurva.
12.10.2005 17:08:00 | nadinka1