Tak blízko
Tak blízko
.
a
.
Tak daleko
Na mne mrkáte,
vy oči křehké víly
jak tenkráte,
kdy mé ruce snily,
ve Tvých spočinout
Na mne voláte,
má krásná snová vílo
jak tenkráte,
kdy mé srdce snilo,
ve Tvých dlaních splynout
Mne k sobě lákáte,
mé jemné poblouznění
jak tenkráte,
kdy našich rtů souznění
Náš vesmír rozehrálo
Tak blízko
.
a
.
Tak daleko
...Tak daleko...
Přečteno 484x
Tipy 20
Poslední tipující: Barpob, Vlk v rouše, Anne Leyyd, Holis, Nergal, Paulín, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)