Buší ti srdce
v mým objetí
Už nemám strach
ze všedních dnů
Kráčíme prosincem
tvá slova hřejou
je zvláštní
stát vedle tebe
nechat se unášet
nevnímat čas
To ty jseš zvláštní
v tom večerním světle
Odmítáš tančit
bolí tě samota
a výčitky svědomí
Naše kroky
jdou stejnou cestou
několik dní
To ty jseš zvláštní
ve svý samotě.