"Budu nebem, peklem, očistcem" - velmi krásně a poeticky řečeno. Báseň se ti povedla ;-)
21.06.2009 11:09:00 | Kamil Princ
Zajímavá báseň. Jen tak mimochodem ... nemyslím si, že jsi tak špatná malířka a fotografka. Máš fotky které mohou zaujmout. Jen tak dál a foť třeba víc i přírodu. Tam je nejvíc inspirace! :)
09.03.2009 21:19:00 | Anne Leyyd