Moc hezké, a děláš to proto, aby to bylo hezké a zase nové, přeci! Však ty to víš... i když to přeci nesnášíš.
16.03.2009 00:02:00 | zafira
Mno, také přemýšlím, čím byteček vyladit... s miláčkem si děláme hnízdečko lásky, to víš... pomaloučku polehoučku... ale jistě... pro budoucí rodinu. :o)
09.03.2009 19:22:00 | NikitaNikaT.