teď už
Anotace: eh.. ne. jak to je.. tak to není.
sami
dva
teď.
-teď už bylo pozdě.
porouchaný strojek času
zahalilo temné listí
minulého pozdimu
/jaro stále nepřichází/
nebo spíš ne
nic se nemění
pokud má to takhle zůstat
"při starém"
-teď už bylo včera.
.
rozklepané prsty
mrazem, tebou, nebo obojím
nedokážou zastavit o okraj hrany rozeznělé
v tepu tvého srdce
v posledních pár hodin...
-který si ještě pamatuju.
-teď už...
bylo..
Přečteno 321x
Tipy 13
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Bíša, Zpátky, adida, enigman, kikis, SantanderEntré, Maro Deives, Petbab, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)