Detektivní sen
Malachit na dveřích mi pije krev
a smetana stéká z dortu dolů,
v pokoji páchne došlý fixativ
a z rukou nejdou smýt
siena s červení rendzinovou...
Utíká malý mužík v červené buřince
a zlatou růži odhazuje do dáli,
pryč, jen pryč, čím dál, tím líp,
a z rukou mu nejde smýt
malachit setřený z Mariina kabátu...
Dýchá jen chabě a přerývaně,
hrůza jak plátno napjaté kolíky,
utěky do tmy, útěky za dveře,
kvalt a spěch a dusot stop
a z podlahy nejde smýt
rozplizlá rudá skvrna...
Sakra!
Detektívní sen!
A kdo je vrah?
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Mario de Janiero, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Maro Deives
Komentáře (2)
Komentujících (2)