Anotace: "K"
Kámen mezi oblázky
chladný
bezbarvý
bez života
bez lásky!
Pohozený v dláždění
je v něm prokletí
i krásné cítění.
Jak těžké je kamení
v hodinách srdce mého
"věřím"
že v perly se promění
a budeme žít dál
jeden pro druhého.
09.03.2009 23:28:00 | carodejka