Divotvorný kolotoč
Naporcujme Ježíše
Do ztracena...
jeho popel rozptylme
do všech osobních rakví
"Šnečku šnečku,vystrč růžky,
dám ti kokain na parůžky"
Kráva si v lese baletí
zajíce už nehoní
smetanově vonícího
už se olizuje...
Svým uzeným jazykem
v žaludku zapšklého hraběte
kvasí se mu vztek
rozlitý do neviného lidu
Ten se utápí
v bohaté beznaději
vidina archy Noemovi
zjevuje se v černé rakvi
z popela...
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)